top of page

Aktivacija dušnih potencialov preko akaških zapisov - steber za VSTOP V LETO 2023

Velik del življenja preživimo "na avtopilotu" ali v nezavednem stanju, kar zavira naš duhovni razvoj in naše dušne potenciale, s katerimi smo vstopili v fizični svet. Naša duša je nenazadnje ta, ki pozna pot k uresničitvi našega lastnega življenjskega poslanstva, tu smo, da jo slišimo.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Aktivacija dušnih potencialov preko akaških zapisov - steber za VSTOP V LETO 2023
Aktivacija dušnih potencialov preko akaških zapisov - steber za VSTOP V LETO 2023

Time & Location

14 Dec 2022, 17:45 – 19:45

Domžale, Dvorana Domžale, Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 14.12.2022 ob 17.45 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Dvorana Domžale, Ljubljanska cesta 64, Domžale

Energetski prispevek: 50 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

AKAŠKI ZAPISI

Skozi pretekla življenja in tisočletja dolgo potovanje naše duše so se na nivoju dušnih zapisov v DNK in celičnih jedrih shranjevale informacije, ki jih z rojstvom prinesemo s seboj v fizični svet, na Zemljo. Gre za celične spomine, ki nam v obliki prepričanj, vzorcev, blokad ovirajo našo pot na Zemlji.

Akaška Bitja svetlobe povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni dokončno. In da lahko v kateremkoli trenutku spremenite pot svoje duše, če se odločite živeti drugače. Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Preko odpiranja akaških zapisov boste videli in razumeli veliko sliko in doživeli trenutke spoznanja, da vse ni tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled.

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikamo proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. S tem, ko preko odpiranja portala za vstop v Akaše dvignemo svojo vibracijo in se spomnimo Božanske resnice o tem, kdo smo, ter prejemamo informacije, ki pomagajo egu razumeti zemeljske težave iz višje perspektive.

AKTIVACIJA DUŠNIH POTENCIALOV

Namen delavnice je vzpostaviti globljo povezavo z dušo, njenimi sporočili, spomini in znanjem. Velik del življenja namreč preživimo na avtopilotu ali v nezavednem stanju, kar zavira naš duhovni razvoj in naše dušne potenciale, s katerimi smo vstopili v fizični svet. Naša duša je nenazadnje ta, ki pozna pot k uresničitvi našega lastnega življenjskega poslanstva, tu smo, da jo slišimo in delujemo skladno z njeno resnico.

Duša je neskončno, brezčasno polje celotnega obstoja, kjer bivata naše zavedno in nezavedno. To so deli nas, ki so nam poznani, deli s katerimi sobivamo vsak trenutek obstoja in deli, ki so se v tem ali preteklih življenjih zaradi izkušenj in dogokov prekrili s tančico, da bi bili nevidni nam, bitjem v materialnem svetu.

Vse preveč nas oblikuje, omejuje in usmerja naše zunanje okolje. Kljub temu, da smo ljudje v resnici bitja duhovnih dimenzij in nas sestavlja čista energija, nam fizični dokazi naše okolice prepogosto postavljajo usmeritve za sprejemanje odločitev in delovanje. 

Naša zavest je namreč budno prisotna zgolj v materialni dimenziji, vendar je odstotek zavesti, ki jo dejansko uporabljamo v fizičnem obstoju zelo majhen, nekje med 2 in 4-odstotke. Z duhovnim razvojem lahko širimo in poglabljamo svojo zavest v globlje, notranje nezavedne  dimenzije, vstopamo v stik z dušo in tako postajamo bolj prisotni in zavestni v svojem delovanju na fizični ravni. Kar nam prinaša neskončno izbiro in biti to, kar je naš namen.

Pri aktivaciji potencialov duše se zgodi integracija zavednega in nezavednega, naša pot v materialnem svetu postane bolj jasna in čista. Pričenjamo se zavedati, česa si želimo, kakšni so naši cilji in vnašamo duhovno dimenzijo v prostor in čas kjer bivamo. Usmerjanje svojega obstoja in delovanja, dvig vibracije obstoja idr. ni izvedljivo, kadar delujemo iz materialne dimenzije. Vsekakor pa se preskok zgodi, ko v fizični svet vnesemo lastno duhovnost, najvišjo modorst duše in čisto resnico celotnega obstoja, ki presega dimenzije prostora in časa, dimenzije čustev, občutenj in misli.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Na večernem dogodku bomo odložili tisto, kar nam ne služi več in aktivirali polje ter dušni potencial za želeno. Preko oddane namre in zapisanih manifestacij bomo skozi vodeno meditacijo vstopili v polje najvišje vibracije zavedanja in popolno povezavo z lastno dušo preko akaških zapisov. Preko povezave z dušo bomo aktivirali notranji svet in povezavo s celotnim obstojem. Dvigovali bomo samozavedanje in samozavest, ko se bomo povezovali s svojo dušo.

Vstopili bomo v stik z najglobljimi celičnimi spomini. Preko aktivacije spominov, informacij, znanj, modrosti in uvidov pa bomo ustvarili nove energije in nove celične spomine ter aktivirali močno čiščenje preteklih zapisov, kar pomeni, da bomo naslednjih 17 dni prejemali uvide in spoznanja o svoji pravi naravi. Aktivacija prinaša osvetlitev nove poti, ki se nam odpira z vstopom v leto 2023.

Namen delavnice je:

  • Vzpostavitev energetskega ravnovesja v svojem notranjem svetu.
  • Aktivacija potencialov duše ter integracija zavednega in nezavednega uma.
  • Dvig ravni zavesti in zavedno delovanje v materialnem/fizičnem svetu.
  • Jasnost in lahkotnost sprejemanja odločitev in več zaupanja v notranjo modrost.
  • Aktivacija nove poti in dušnih potencialov v letu 2023.

V drugem delu meditacije bomo izvedli progresijo, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in življenje brez strahov pred prihodnostjo. Ter si vizualizirali svojo prihodnost. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

S pomočjo duhovnih vodnikov, bomo v večernem procesu predali želene manifestacije v najvišji obliki. 

Create impossible, not possible <3.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Share this event

bottom of page