top of page

CELODNEVNA DELAVNICA: Ljubezen do sebe

Ljubezen je nezmotljiva energija. Ljubezen širi srce in nam v svoji pravi obliki daje občutek varnosti, vedrosti in nas poživlja. Ljubezen moramo vaditi, jo vdihovati vase, v vsako celico svojega bitja, v svoje srce. Ljubezen, ki žari iz srca potuje nekaj metrov v vsaki smeri.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
CELODNEVNA DELAVNICA: Ljubezen do sebe
CELODNEVNA DELAVNICA: Ljubezen do sebe

Time & Location

03 Oct 2020, 09:00 – 17:00

Svet energij, Slamnikarska 22, Domžale

About the event

Cena: 100 EUR/osebo  

Dan: Sobota, 3. oktober 2020

Ura: 9.00 - 17.00

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

OPIS 

Prav to, kar dajemo sami sebi, nam daje tudi naša okolica. Če imamo do sebe nežen in ljubeč odnos, poln iskric, pričakovanj, zaupanja v lastno vrednost in zmožnost, da naredimo naslednji korak, nas bodo tako doživljali ljudje okoli nas 💞. In v naše naročje bo pritekelo vse, kar smo si zadali.

V kolikor pa nekje globoko v podzavesti menimo, da si nečesa ne zaslužimo ali da nam ustvarjanje lastne manjvrednosti služi kot obrambni mehanizem, se bo svet okoli nas večkrat vrtel v neljubo smer, na pot bomo dobivali jasna sporočila, da to, kar živimo ni pot ljubezni do sebe.

Da lahko živimo ljubezen do sebe:

🔑 se moramo soočiti z lastnimi neprijitenimi izkušnjami, jih ozavestiti in predelati;

🔑 moramo poiskati vsebine, ki nam prinašajo neprijetne občutke do sebe, jim dovoliti, da so prisotne in jim dati čas, da odidejo.

🔑 Se moramo naučiti prepoznati pomen in vloge vzorcev, ki se nam ponavljajo na naši življenjski poti (izdaje, prevare, manipulacije, poniževanja, ...);

🔑 ter uvideti vzorce, ki se v čas tukaj in zdaj prenašajo iz našega otroštva, jih predelati in zaključiti ponavljajoče se dogodke v svoji ožji ali širši družinski liniji.

🔑 Ključno je, da se naučimo ločevati med uporabo obrambnih mehanizmov in lastno pretočnostjo energije ljubezni, ki raztaplja bremena in nam pomaga osvajati edinstvene vrhove naših osebnih zmag.

Preko odpiranja celičnih jeder, aktivacije dušnih delcev in spominov fizičnega in dušnega telesa bomo na delavnici čistili vzorce in prepričanja, ki nam preprečujejo živeti ljubezen do sebe v popolnosti 💚🌱. Saj nam naše življenjske izkušnje ustvarjajo zapise, ki se zapečatijo globoko v fizično in dušno telo in postanejo upravljalec naših življenj, dokler jih ne ozavestimo in odpravimo. 

💞 Čas je sedaj 💞. 

💚🌸 Ljubezen je nezmotljiva energija. Ljubezen širi srce in nam v svoji pravi obliki daje občutek varnosti, vedrosti in nas poživlja. Ljubezen moramo vaditi, jo vdihovati vase, v vsako celico svojega bitja, v svoje srce. Ljubezen, ki žari iz srca potuje nekaj metrov v vsaki smeri. 💚🌸

STE PRIPRAVLJENI ZAČETI Z VAJO?

👉 Na delavnici bomo dobili vpogled v to, kaj ljubezen do sebe resnično je.

👉 Naučili se bomo, kako občutiti ljubezen do sebe.

👉 Naučili se bomo, kako prepoznavati obrambne mehanizme, vzorce in prepričanja, ki jih moramo predelati, da lahko živimo ljubezen do sebe.

👉 Naredili bomo nekaj praktičnih vaj, ki jih lahko uporabljate za vzpostavljanje ljubezni do sebe vsak dan.

👉 Naučili se bomo, kako prepoznamo energijo ljubezni in ostale energije ter kako z vajo izmojstrimo sebe za prejemanje ljubezni in prepoznavanje lastne vrednosti.

💚 Celotna delavnica poteka v angelskih energijah ob prisotnosti energije vsega kar je. V vaše najvišje dobro in v popolni povezavi. Preko meditacije, delne hipnoze, transa možganov in umirjanja bomo prišli do odgovorov, novih spoznanj in korakov v smeri novih razsežnosti našega obstoja.

💚 Oscar Wilde je nekoč rekel: “Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance. Ljubezen do sebe je pot do sreče; če se ne maramo, ne moremo imeti radi drugih in življenja nasploh.”

Share this event

bottom of page