top of page

CELODNEVNA DELAVNICA ZA OSEBNO RAST IN DUHOVNI RAZVOJ - Jaz in mi v odnosu do sprememb: Vstop v zlato dobo

Dobrodošli na celodnevni delavnici osebne in duhovne rasti, z naslovom "Jaz in mi v odnosu do sprememb: Vstop v zlato dobo". 21. oktobra 2023 se bomo skupaj podali na mistično potovanje odkrivanja sebe in lastnega odnosa do sprememb, ki nas obdajajo.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
CELODNEVNA DELAVNICA ZA OSEBNO RAST IN DUHOVNI RAZVOJ - Jaz in mi v odnosu do sprememb: Vstop v zlato dobo
CELODNEVNA DELAVNICA ZA OSEBNO RAST IN DUHOVNI RAZVOJ - Jaz in mi v odnosu do sprememb: Vstop v zlato dobo

Time & Location

21 Oct 2023, 10:00 – 18:00

Dvorana Domžale, Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale, Slovenia

Guests

About the event

Datum: sobota, 21. oktober 2023

Ura: od 10.00 do 18.00

Kje: Dvorana Domžale, Domžale

Energijski prispevek: 150 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Dobrodošli na celodnevni delavnici osebne in duhovne rasti, z naslovom "Jaz in mi v odnosu do sprememb: Vstop v zlato dobo".

21. oktobra 2023 se bomo skupaj podali na mistično potovanje odkrivanja sebe in lastnega odnosa do sprememb, ki nas obdajajo.

Ta delavnica je namenjena vsem, ki čutite, da se svet okoli nas spreminja in želite bolje razumeti, kako te spremembe vplivajo na vas, vaše telo, um, čustva in dušo.

Živimo v času prehoda, v obdobju, ki ga mnogi imenujemo "Zlata doba." To obdobje ni le mit ali zgodba iz daljne preteklosti, ampak je resničnost, ki se razvija tik pred nami. Zlata doba je čas, ko se človeštvo zbudi iz spanja nevednosti in se premika proti višji stopnji zavesti. Na tej delavnici bomo raziskovali, kaj to pomeni za nas posameznike in za svet kot celoto.

Naše celodnevno popotovanje se bo odvijalo skozi različne tehnike in prakse, ki vključujejo čuječnost, jogo, meditacijo, risanje, delo s telesom in socialne vaje. Vse to so orodja, ki vam bodo pomagala bolje razumeti in povezati se s samim seboj ter s svojimi sobratmi in sestrami na tej poti.

Kaj je Zlata doba?

Zlata doba je koncept, ki se pojavlja v različnih duhovnih tradicijah po celem svetu. Pogosto se imenuje tudi "Satya Yuga" ali "Age of Aquarius." Gre za obdobje, ko se človeška zavest dviga in dosega višje stopnje duhovnega razvoja. Predstavlja idejo o duhovnem prebujenju, povečanem zavedanju in razvoju človeške zavesti, ki se postopoma uresničuje skozi daljše časovno obdobje.To obdobje je zaznamovano s povečanim razumevanjem sočutja, ljubezni, miru in harmonije med ljudmi. Da bi slednje zmogli doseči, je ključno, da razumemo sebe, svoj notranji svet, druge in svoj zunanji svet. Ter da razvijemo sočutje do sebe in drugih preko meja trenutnega zavedanja.

Na celodnevni delavnici bomo preko telesa, telesnih občutenj, čustev, intuicije in uma spoznali globine lastnega doživljanja in bivanja v zlati dobi. V praksi bomo začutili, kaj pomeni sočutje do sebe in drugih. Spoznali bomo, kako poteka komunikacija s sabo in drugimi ter kako poteka povezovanje z bitji celotnega obstoja, spiriti in petimi elementi, ki nam vsak dan kažejo pot do globljega prebujenja samozavesti in popolnega zaupanja vase. Učili se bomo, kako zaupati v celotni obstoj ter zaživeti lahkotnost bivanja brez srahov in obramb. Energija čiste ljubezni v sebi nosi moč transformacije. Soočanje z najglobljimi srahovi pa prinaša največje spremembe.

Kako se Zlata doba kaže v svetu?

V našem sodobnem svetu lahko vidimo znake Zlate dobe v naraščajočem zanimanju za duhovnost, ekologijo, medkulturno razumevanje, terapevtske metode in iskanje notranjega miru. Ljudje se vse bolj zavedajo povezanosti vseh stvari in si prizadevajo za boljše razumevanje sebe in svojega mesta v svetu.

Delavnica bo temeljila na tem razumevanju in vam pomagala raziskati, kako se lahko aktivno vključite v to obdobje pozitivnih sprememb. Skozi dialog, predstavitve in praktične vaje bomo razkrivali, kako lahko svojo osebno rast povežemo s transformacijo v svetu. Na delavnici boste prejemali sporočila duhovnega vodstva in naredili nov korak proti lahkotnejšemu in bolj izpolnjujočemu življenju.

Vabiva vas, da začnemo to potovanje skupaj in skupaj bomo raziskovali, kako lahko postanemo soustvarjalci Zlate dobe ter razumemo, da smo vsi del ene velike celote.

VSE JE POVEZANO.

Spremembe so pred nami, in zdaj je čas, da jih sprejmemo in postanemo svetloba, ki razsvetljuje pot naprej. Pridružite se nama na tej pustolovščini osebne in duhovne rasti, kjer bomo odkrivali, kako lahko "Jaz" in "Mi" tvorimo most do svetlejše prihodnosti.

PROGRAM

10.00 - 10.30 Uvodna meditacija - povezava s frekvenco zlate dobe

10.30 - 11.00 Skupinski proces 1 - pogovor o zlati dobi, predstavitev ciljev in želja ter pričakovanj udeležencev

11.00 - 12.00 Delo s telesom: čuječnost in joga

12.00 - 12.15 Odmor

12.15 - 13.30 Skupinski proces 2 - delo udeležencev na sebi in poglobljeno prepoznavanje, razumevanje in spreminjanje miselnih in čustvenih vzorcev (preko risanja, dela s telesom, socialnih vaj itd.)

13.30 - 15.00 Kosilo

15.00 - 17.00 Skupinski proces 3

- pogovor,

- kvantna meditacija v povezavo zlate dobe s presvetljevanjem celic (odpiranje jasnovidnosti, jasnočutnosti in jasnoslišnosti) in

- vaja (kanaliziranje - kaj se bo v energijskem polju dogajalo v naslednjih letih in kako delovati, da bomo vibracijsko aktivirani na frekvenci Zlate dobe).

17.00 - 18.00 Skupinski proces 4: zaključevanje in stabilizacija

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je primerna za vse, ki si želite delati na sebi, osebno rasti in stopiti v stik z globljimi deli sebe. V kolikor si zastavljate vprašanja o sebi, svetu in drugih ter iščete odgovore izven fizičnega trenutka, ali čutite da sta čustveni novo obstoja in duhovna dimenzija človeka pomembna prav tako kot mentalna in fizična dimenzija, vas lepo vabiva, da se nama pridružite. Predznanje za delavnico ni potrebno, tako da lepo vabljeni vsi, ki vas tema preprosto pokliče.

Ta delavnica je namenjena vsem, ki čutite, da se svet okoli nas spreminja in želite bolje razumeti, kako te spremembe vplivajo na vas, vaše telo, um, čustva in dušo.

PO DELAVNICI

Po delavnici se bo vaš osebni notranji proces nadaljeval, zato je zelo pomembno, da ostanete v stiku s sabo in opazujete svoj lasten proces. Lahko pričakujete tudi določene spremembe v življenju.

V kolikor pride do občutkov utrujenosti, je pomembno, da si vzamete čas za počitek. Navadno boste občutili sproščenost in notranji mir.

ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO.

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon sva energijska terapevta, ki sva že dolgo na poti zdravljenja, dela na sebi in pomoči drugih. Svoja znanja pridobivava preko kanala, jih mojstriva ter modriva na tem planetu za razsvetljenje in dvig zavesti. Deliva jih z vami, da jih boste vi lahko delili naprej. Vsak od nas ima v sebi moč, da kreira lastno pot in ustvarja novo.

Vsak od naju prihaja po drugi strani, oba pa sva se že kot otroka srečevala z energijami, vodstvom višjih dimenzij in zdravljenjem preko energij.

Polona svoje delo povezuje s področjem integrativne psihoterapije, hipnoze, arhetipi in znanji človeške psihologije, njeno področje je tudi zdravljenje preko kanaliziranja sporočil, dela s kristali ter zvočnimi frekvencami. Bojan pa je svojo poslanstvo našel v globinah akaških zapisov in celičnih dimenzijah.

Ena od pomembnih stvari, ki sva jih odkrila v tem neskončnem raziskovanju samega sebe - je tudi, da lahko z znanjem, ki ga imava, in ki ga še vedno raziskujeva, pomagava drugim, da se prepoznajo, da osvetlijo svoje strahove in sence, da prepoznajo družinske vzorce, karmične vzorce, vzorce ujetosti, da se osbodijo vsega tistega, česar v resnici niso, ampak so samo pričakovanja družine in družbe - in se soočijo s svojimi najmočnejsimi potenciali, vizijami in se zavedo svoje moči.

Share this event

bottom of page