top of page

CELODNEVNI TRANSFORMACIJSKI RETREAT ODMIK v mističnem keltskem svetišču – Zdravilni gaj Tunjice

Ko razmišljte o dnevu zase, ki vas napolni z energijo, okrepi vaš imunski sistem in vas popelje na mistično transformacijsko popotovanje v čisti povezavi s svojo dušo, vodniki in najvišjo energijo obstoja, bi si lahko zamislili bolj primeren kraj, kot je keltsko svetišče, zdravilni gaj Tunjice?

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
CELODNEVNI TRANSFORMACIJSKI RETREAT ODMIK v mističnem keltskem svetišču – Zdravilni gaj Tunjice
CELODNEVNI TRANSFORMACIJSKI RETREAT ODMIK v mističnem keltskem svetišču – Zdravilni gaj Tunjice

Time & Location

18 Sept 2021, 09:00 – 18:00

Zdravilni gaj Tunjice, Tunjice 12, 1241 Kamnik

Guests

About the event

Dan: sobota, 18. september 2021

Ura: 9.00 - 18.00

Lokacija: Zdravilni gaj Tunjice

Prispevek: 150 EUR/osebo (kosilo, kava in prigrizki vključeni v ceno)

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon 

Gosti: 

Katja Jelovčan - Zdravilni gaj Tunjice

Nina Zupan - Tibetanske zvočne posode in gongi

Sasha Jaya Devi - Tao joga

OPIS 

Ob mogočnem hrastu, kjer so bivali Kelti, vas čaka transformacijski odmik v brezskrbno in brezčasno doživetje sprostitve in regeneracije 💞.

Na enodnevnem popotovanju bomo vstopili v najglobljo povezavo s svojo dušo, preko vaj, pogovora in meditacij bomo čistili karmične vzorce, prepričanja in nezavedne dele, ki nas omejujejo in nam ne služijo na naši poti.

Popolnoma se bomo prepustili najvišjim energijam obstoja in njihovemu vodstvu ter sporočilom svoje duše in vodnikov, preko tega prišli do uvidov in novih znanj o sebi in svoji pravi naravi. Preko hipnotičnih stanj in transformacijskih energij bomo dosegali svojo notranjo preobrazbo na vseh nivojih obstoja:

💚fizičnem (čiščenje celic in celičnih jeder ter transformacija fizičnih stanj),

💚dušnem (jasnost sporočil svoje duše in vodnikov, uvidi in razumevanje svojega poslanstva) in

💚čutnem (spuščanje blokad, strahov, dvomov, krivde …).

Cel dan boste intenzivno vključeni v proces dela na sebi, ki bo lahkoten in se bo odvijal v vaše najvišje dobro.

Učili in mojstrili se bomo v:

🔑povezavi s svojim notranjim vodstvom,

🔑zaupanju sebi in modrostih ter sporočilih, ki jih prejemamo na svoji poti.

🔑Naučili se bomo zaščite pred energijami, ki nam ne služijo.

🔑 In spoznavali bistvo hvaležnosti, predajanja in sočutja.

🔑 Naučili se bomo pomena sobivanja.

💞NEKAJ SKRIVNOSTI NAŠEGA RETREAT ODMIKA💞

Preko 30 minutne meditacije popolnega odmika v tišini bomo preko akaškega kraljestva najvišje modrosti in resnice vstopili v jasnost in čisto naremo našega bivanja na Zemlji.

Med drugim se bomo srečali z vajo, kjer bomo mojstrili svojo intuicijo in sporočila vodnikov ter odpirali kanal samozavesti in zaupanja vase, ko bomo v paru z naključno izbranim partnerjem naredili intuitivni vpogled.

Družili se bomo z Jayo Devi, dolgoletno inštruktorico joge po sistemu Joga v vsakdanjem življenju in učiteljico Tao Woman Lifting po sistemu Savine Atai in Mantaka Chie, ki je svoja znanja združila v vadbo Tao-joge. Jaya je prava mojstrica energij in dela z lastnim telesom, saj svojo nežno jogo združuje z zdravilnimi zvoki taoistične medicine, jogo obraza, masažo akupresurnih točk in dihalnimi vajami. Z vadbo bomo odprli meridiane,odpravili energijske blokade v telesu in omogočili energiji, da prosto teče ter čistili in širili svoj energetski prostor. Ojačali bomo živčni sistem, hrbtenico in kosti ter imunski sistem. Odpirali žleze v glavi, ki so glavno stikalo za luč, ključ do hormonskega ravnovesja in povezave z višjim jazom. 

Vstopili bomo v proces naravnega zdravljenja preko 9 energijskih centrov, ki z znanstveno dokazanimi učinki zdravijo fizično telo in duha. Vsak center zdravilnega gaja ima svojo moč in vpliva na določene dele telesa, mi pa bomo preko predhodne priprave, energijske povezave, meditacije in najvišjega vodstva keltskih vodnikov moč delovanja še povečali in vstopili v intenziven mističen proces zdravljenja.

In se prepustili zvokom zdravilnih glasbil boginje, mame treh otrok in učiteljice življenja, Nine Zupan. Nina nas bo preko svetega zvoka, vibracije in frekvence popeljala na pot samozdravljenja. Ko Nina igra na zdravilna glasbila, vas energija zvoka popelje v globoki mir, sprostijo pa se tudi čustvene in fizične blokade. Skozi zvočno meditacijo se odpira naše srčno polje, ki nas popelje v stanje tukaj in zdaj -  stanje božanske energije ter v nas vzpostavlja notranjo harmonijo.

Izkusite dele sebe, ki jih do sedaj morda niste poznali, vstopite v stik s sabo in sprejmite svoje strahove. Energija ljubezni temo spreminja v svetlobo, dvome v jasnost, strah v pogum in neznano v čisto resnico naše duše. Čas je, da se naučimo zaupati neznanemu, ker v trenutku, ko z zaupanjem, hvaležnostjo in ljubeznijo vstopimo vanj, prav to neznano pred nami razkrije čisto resnico in VEDENJE.

IN TO VEDENJE SMO MI 💞.

ZA KOGA JE DELAVNICA PRAVA IZBIRA

  • Za vse, ki želite pridobiti notranjo moč in samozavest, veselje do življenja, zaupanje vase in ljubezen do sebe.
  • Za vse, ki se soočate s psihičnimi ali fizičnimi bolečinami, notranjimi stiskami in strahovi,
  • za vse, ki želite stopiti v globlji stik s svojo dušo in vodniki,
  • za vse ki iščete odgovore na vprašanja ali želite odkriti svoje poslanstvo ter
  • za vse, ki si želite odmika, sprostitve in stika s sabo, svojimi čustvi, občutki in deli sebe, ki vas potrebujejo.

Share this event

bottom of page