top of page

Delavnica in meditacija: manifestacija obilja - vstop v leto 2024

Kdaj: sreda, 20.12.2023 ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure) Kje: Svet energij, Slamnikarska cesta 22, Domžale Energetski prispevek: 60 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Delavnica in meditacija: manifestacija obilja - vstop v leto 2024
Delavnica in meditacija: manifestacija obilja - vstop v leto 2024

Time & Location

20 Dec 2023, 18:30 – 20:30

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 20.12.2023 ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Svet energij, Slamnikarska cesta 22, Domžale

Energetski prispevek: 60 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

20. decembra bomo na delavnici in meditaciji ustvarjali obilje za leto 2024. Odložili bomo vse, česar ne potrebujemo in se odprli za želeno. Kreirali bomo, ustvarjali ter si postavili stebre za novo leto, ki prihaja.

OBILJE

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasle nove civilizacije, izumi, dogajale so se velike spremembe - bili smo priča spreminjanju vibracij in stanj zavesti. In prav te velike spremebe v zaznavanju, zavedanju prepletanju fizičnega in duhovnega prihajajo vedno bolj v ospredje našega obstoja.

Nadangel Mihael je približno 4.500.000 let pred našim štetjem s svojo skupino angelov modrega plamena in mnogih bitij iz svetlobnega sveta z blagoslovom Stvarnika pospremil prve duše, ki so postale seme lemurijske rase.

Tako, kot je mogoče kreirati spremembe obstoja v univerzumu, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja.

Vsak od nas ima svojo lastno zaznavo realnosti, ki je edinstvena, vsak od nas je kreator svojega življenja. In vsak zase ve, kaj mu predstavlja obilje. Vsem nam pa je skupno, da ko občutimo obije, le-tega občutimo preko lepih občutkov. V naše življenje obilje prihaja, ko imamo odprto srce, jasen um in smo popolnoma usklajeni z virom, povezani v eno ter odprti za sprejemanje.

Od rojstva naprej živimo svojo. In na podlagi te zgodbe si ustvarimo svoj lasten scenarij povezan s področji svojega življenja. Naša zgodba je vir informacij, ki smo jih v svojem celičnem in DNK zapisu prinesli iz preteklih življenj ter vir energijskih informacij naših prednikov in prepričanj, ki so nam bila dana v tem življenju. Prepričanja navadno niso naša lastna, vendar jim dovolimo, da oblikujejo način našega razmišljanja in doživljanja določenih področij našega življenja. Prepričanja ponotranjimo in jih vzamemo za svoja. Na nekaterih področjih uspešno presegamo lastna prepričanja ter lasten življenjski scenarij, druga področja pa so zaradi svoje vibracije in dogodkov s katerimi so povezana veliko trši oreh.

Preko tega in preteklih življenj bomo odstranjevali energijske blokade povezane s pritokom obilja v naše polje in se naravnali na frekvenco obilja in jo aktivirali.

Vse ostale skrivnosti same delavnice boste začutili, ko se vidimo.

Vsi smo kreatorji življenja. Življenje nam je dano, da ustvarjamo.

KAKO BO POTEKALO SREČANJE?

Tokrat se bomo potopili v čarobni svet kreiranja in manifestiranja. Ustvarjali bomo svojo pot, svojo prihodnost in aktivirali proces pretoka lastne metafizične v fizično realnost. Vse z namenom čarobnega vstopa v leto 2024.

Odprli bomo vsa polja obilja in aktivirali čiščenje blokad:

- finančno obilje,

- obilje v odnosih,

- obilje zdravlja,

- obilje na karierni poti,

- obilje v odnosu do sebe,

- obilje v partnerstvu, ...

Na delavnici bomo govorili o korakih, ki so potrebni za manifestacijo želenega v naša življenja. Preko božanske aktivacije bomo oprli osebno polje za pritekanje obilja.

Igrivo, magično in zabavno bo, ker bomo poklicali svoje angele in vodnike:

  • preko samega Stvarnika in energije zlate svetlobe bomo vstopili na najvišje frekvence in očistili negativno iz polja naše duše in fizičnega telesa;
  • nadangel Mihael bo prerezal naše eterične vezi, ki nam preprečujejo pot naprej;
  • angel obilja, Ariel - “levinja BOGA” nam bo odprla pot do želenega in omogočila pretok želenega, polja neskončnih možnosti v fizično realnost.

Ariel nas bo pospremila v PROGRESIJO, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in občutke kako je živeti v obilju. Ter si vizualizirali svojo prihodnost v obilju. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

Ko ste aktivirani za prejemanje obilja (zdravja, ljubezni, radosti, energije denarja ...), pomeni, da bo le-to brez težav pritekalo v vaša življenja. Odprite se za obilje, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej. Več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in na dolgi rok da rezultate. Ključno je, da zaupate in ste vsak trenutek znova pripravljeni na najboljšo verzijo sebe.

Prostor in energije v katere boste vstopili vas bodo podpirali pri vašem poslanstvu in nameri. Pred vašim vstopom se prostor energijsko prečisti in zaščiti ter pripravi za skupinsko delo in vaše najvišje dobro.

Create impossible, not possible ❤️.

Share this event

bottom of page