top of page

DELAVNICA in MEDITACIJA Notranji otrok

Kdaj: sreda, 28.2.2024 ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure) Kje: Svet energij, Domžale Energetski prispevek: 60 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
DELAVNICA in MEDITACIJA Notranji otrok
DELAVNICA in MEDITACIJA Notranji otrok

Time & Location

28 Feb 2024, 18:30 – 20:30

Domžale, Svet energij, Domžale

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 28.2.2024 ob 18.30 uri (delavnica traja do 20.30 ure)

Kje: Svet energij, Domžale

Energetski prispevek: 60 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Življenje na Zemlji je veliko delo. Učimo se izmojstriti sebe v svetu, kjer nam omejitve postavljajo naše fizično telo, um in ego. V svetu, kjer so ključni odnosi.

Naši strahovi, da bi bili zavrnjeni, kritizirani, zasmehovani, ponižani, da bi občutili občutke, ki so za nas boleči in neprijetni, nam preprečujejo, da bi v vseh odnosih delovali sproščeno in živeli najboljšo verzijo sebe. Naš notranji otrok, ki je fizični stik z našo dušo, je bil ranjen in v sebi nosi zemeljsko izkušnjo bolečine, strahu in manjvrednosti.

Na svoji poti smo morda izgubili spontanost, radost in veselje, saj smo prehitro odrasli, nismo bili slišani, razumljeni ali pa ob sebi nismo imeli osebe, ki bi bila uglašena na naše potrebe in želje. 

Naša naloga v fizičnem svetu je, da se naučimo preiti na višjo raven zavesti, doseči popoln stik s svojo dušo in lahkotno pluti skozi življenje. Se prepustiti spontanosti in vodstvu lastne intuicije. Da se naučimo zavestno opazovati svoje občutke in čustva ter jim dovolimo, da so prisotni, ne da bi ob tem prizadeli sebe in druge. In da ugotovimo, kdo v resnici smo.

KAJ JE PRAVZAPRAV NAŠA PODZAVEST? To so najgloblji spomini, občutki, zaznave, travmatične izkušnje, ki so se zbrale okoli konfliktov - situacij, ki jih v trenutku, ko so nastale, nismo bili sposobni predelati. Največji del najglobljih podzavestnih spominov in čustev se je oblikoval prav v prvih letih našega življenja. Nosi jih naš notranji (ranjeni) otrok, ki je odcepljen del nas - pravi stik z našo dušo. 

  • Kako ravnati s svojim notranjim otrokom?
  • Kako priti v stik z notranjim otrokom?
  • Kako se spomniti nanj, tudi, ko smo varni?

O tem bomo govorili na meditativni spletni delavnici NOTRANJI OTROK.

NAMEN DELAVNICE

Namen delavnice je, da občutite spremembo, ki prihaja po tem, ko svojega notranjega otroka osvobodite zaščit, ki se izražajo v obliki strahov, prepričanj, vzorcev, občutka manjvrednosti. Učili se bomo, kako pomembno je poslušati svojega notranjega otroka in njegovo vodstvo, ga sprejeti in s sočutjem stopiti z njim na skupno pot.

KAJ BOMO POČELI V MEDITACIJI?

V meditaciji se bomo preko transcendentnega stanja zavesti in preko povezave z energijo vsega kar je, spustili k svojemu notranjemu otroku, se z njim pogovorili ter se prepustili procesu čiščenja zapisov in vzorcev, ki jih zaradi otroških doživljanj nosimo s seboj na najglobljih ravneh duše in nam onemogočajo narediti naslednji korak oz. večjo življenjsko spremembo na lastni poti.

Naučili se bomo osvoboditi svojega notranjega otroka vseh strahov ter preprek in poslali brezpogojno ljubezen temu čudovitemu delu sebe. Preko sočutja, varnosti in brezpogojne ljubezni bomo stopili v stik z božansko energijo notranjega otroka in vzpostavili popolno povezavo z njim.

Potovali bomo v maternico in pošiljali ljubezen otroku v maternici ter preko duhovnega vodstva zdravili svojo ranjeno dušo in ji vračali dušne delce. 

Vabljeni 💞!

Share this event

bottom of page