top of page

Delavnica za osebno rast "Jaz in moje poslanstvo" (1)

Iščete odgovor na vprašanje, kaj je vaše poslanstvo na Zemlji? Vas zanima, kakšni so razlogi, da ste prišli sem?

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Delavnica za osebno rast "Jaz in moje poslanstvo" (1)
Delavnica za osebno rast "Jaz in moje poslanstvo" (1)

Time & Location

04 May 2020, 10:00 – 14:00

Svet energij, Slamnikarska 22, Domžale

About the event

Cena: 100 EUR/osebo  

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Urnik:

8.50 - 9.00 Prihod in dobrodošlica

9.00 – 10.00 Uvod v dan in meditacija v popolno povezavo z notranjim bitjem, tehnike notranjega

vpogleda

10.00 – 12.00 Čakre, delo s kristali raziskovanje sebe in svojega poslanstva, uvod v Zakon privlačnosti. Spoznali bomo osnovne energetske centre v telesu, naše čakre in govorili o pravilnosti njihovega delovanja. Naučili se bomo vzpostavljati ravnovesje v našem telesu preko povezave v najvišji nivo energije. Raziskovali bomo, na katerih področjih naših življenj se nam postavljajo največje ovire. Ugotavljali bomo, kako so ponavljajoči vzorci našega delovanja povezani z našo preteklostjo, našimi strahovi, preprekami, ki nam ne dovoljujejo koraka naprej in nenazadnje z našimi čakrami … vse metode bomo izvajali preko povezav s 7. nivojem energije, preko stvarnika, s pomočjo magičnih kristalov, orakeljskih kart in intuicije. Čistili bomo vzorce in prepričanja, ki nam ne služijo več in nam preprečujejo lepo življenje brez fizičnih in psihičnih bolečin ter zadovoljstvo s sabo in svojim bivanjem na Zemlji. Govorili bomo o metodah dela z zakonom privlačnosti.

13.00 – 15.00 Kosilo

15.00 – 17.00 Spoznavanje in izvajanje terapevtskih metod, Zakon privlačnosti. Spoznali bomo osnove vpogleda v dušne zapise. Odkrivali in čistili bomo, kar smo dognali in spoznali na prvem delu delavnice.

16.30 – 17.00 Meditacija: Privabljanje želenega v svoje življenje, manifestacija obilja - Zaključek in pogovor

Namen delavnice

Celodnevna delavnica je namenjena popolni sprostitvi telesa in duha. Je uvod v duhovno prebuditev najbolj skritih kotičkov sebe in popolno povezavo s samim seboj, uvod v novo poglavje življenja, v katerem bo prav vsakdo izmed nas potreboval jasno vizijo, umirjen um in duha ter trdne stebre na katere se lahko opre. Na delavnici se boste naučili umirjanja sebe preko meditacije ter popolne povezave s svojim notranjim bitjem. Občutili boste, kaj pomeni biti v miru in kakšni so občutki, ko sta vaš um in srce v popolni poravnavi. Kako je, ko postanete del energije vsega, kar je in se tej energiji prepustite.

Preko energije vsega kar je, najvišje zavesti, najvišje ravni obstoja bomo aktivirali povezavo z vašim notranjim bitjem, odprli pot vaši intuiciji in očistili blokade, ki preprečujejo lahkotno ustvarjanje želenega v vašem življenju. Preko različnih tehnik povezave z najvišjo energijo bomo pogledali, kateri vedenjski vzorci nam v življenju ne služijo in nam celo preprečujejo premik naprej in doseganje življenjskega poslanstva v času našega bivanja na Zemlji. Zdravili bomo dušo in ji vračali izgubljene delce. Preko vodene meditacije bomo privabili oziroma manifestirali želeno v naša življenja. Celotna vsebina delavnice je popolnoma varna in poteka preko preizkušenih tehnik in metod dela, kot so hipnoza, Theta healing metode, kristaloterapija ter metode in tehnike, ki so bile priučene tekom dolgoletnih izkušenj, prakse in dela s strankami in mentorji s področja samopomoči in

energetskih terapij.

Share this event

bottom of page