top of page

Kvantna meditacija: Vstop v globine akaških zapisov

Pred tabo je mistično popotovanje v globine tvoje notranjosti. In to preko akaškega kraljestva, ki ti pomaga odkrivati tvoje dušne potenciale in poslanstvo na Zemlji in te usmeriti naprej na tvoji poti. Preberi si več o delavnici in se prijavi.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Kvantna meditacija: Vstop v globine akaških zapisov
Kvantna meditacija: Vstop v globine akaških zapisov

Time & Location

10 May 2023, 18:30 – 20:30

Domžale, Slamnikarska cesta 22, 1230 Domžale, Slovenija

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 10. maj 2023 ob 18.30 uri (večerni dogodek traja do 20.30 ure)

Kje: Svet energij, Domžale (Slamnikarska cesta 22, 1230 Domžale)

Energetski prispevek: 50 € na osebo

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Anastassia Čepon

Skozi pretekla življenja in tisočletja dolgo potovanje naše duše so se na nivoju dušnih zapisov v DNK in celičnih jedrih shranjevale informacije, ki smo jih prinesli s seboj v fizični svet, na Zemljo. Gre za celične spomine, ki nam v obliki prepričanj, vzorcev, blokad ovirajo našo pot in poslanstvo na Zemlji.

Akaška Bitja svetlobe nam povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni dokončno. In da lahko v kateremkoli trenutku spremenite pot svoje duše, če se odločite živeti drugače. Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Preko odpiranja akaških zapisov ozavestimo, vidimo in razumemo pot svoje duše in doživimo trenutke spoznanja, da ni vedno vse tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled.

Akaški zapisi so informacije, znanje in modrosti, misli, občutki in dejanja naše duše iz tega in preteklih življenj. V njih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – gre za potovanje, ki lahko traja več tisočletij.

Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.

Naši vzorci in prepričanja nam velikokrat služijo kot naši lastni obrambni mehanizmi. In tako se jih podzavestno vse preveč oklepamo. Strahovi, ki se aktivirajo ob misli, da bi te vzorce in prepričanja izpustili, zamenjali, jih presegli, so premočni. So nas največji sovražnik, saj nas preprosto prevzamejo. In v takem stanju imamo občutek, da enostavno ne zmoremo:

 • narediti koraka naprej,
 • delovati drugače, kot delujemo,
 • sprejeti odločitve, ki bo spremenila naše vzorce in nam omogočila korak naprej,
 • videti ali občutiti, kako je, ko je drugače,
 • sebe občutiti v vibracjiskem polju, ki bo za nas najboljša možna izbira in se bo preslikal v našo fizično realnost.

In še bi lahko naštevali.

Saj veste, da so vse ovire, obzidja in prepadi na naši poti zgolj zato, ker smo jih tja postavili sami.

In kaj če imamo v rokah moč, da prepoznamo njihov izvor, vsebino, ozadje in zaščito, ki nam jo prinašajo? Moč, da jih prekov uvidov presežemo in si dovolimo spremembo in premik naprej. Odgovori se skrivajo v naših AKAŠKIH ZAPISIH.

Da bi spremenili svoje vzorce in prepričanja, svoje življenjske scenarije, ki smo si jih ustvarili na podlagi mnenj, prepričanj in vodstva pomembnih drugih ljudi in okolice, moramo sprejeti zavestno odločitev, da je naše življenje v naših rokah, da nismo žrtev drugih, temveč zmagovalci na svoji poti.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Na kvantni meditativni delavnici bomo vstopili v stik s svojo dušo in njenimi najglobljimi celičnimi spomini. Preko aktivacije spominov na vseh nivojih obstoja, informacij, znanj, modrosti, uvidov boste ustvarili nove energije ter aktivirali močno čiščenje preteklih zapisov, kar pomeni, da boste naslednjih 21 dni prejemali uvide in spoznanja o svoji pravi naravi, poslanstvu in dušnih potencialih. Postali boste pretočen kanal in preko uvidov prejeli odgovore na svoja vprašanja, celično čiščenje in osvetlitev nove poti, ki se vam odpira. Prejeli boste razumevanje o izvoru občutkov jeze, nemoči, strahov, zamer, krivde, obžalovanj idr.

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikamo proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. S tem, ko preko odpiranja portala za vstop v Akaše dvignemo svojo vibracijo in se spomnimo Božanske resnice o tem, kdo smo, ter prejemamo informacije, ki pomagajo egu razumeti zemeljske težave iz višje perspektive.

Očiščeni z novo energijo boste tako postavili nove temelje za prihodnje obdobje in razsvetljenje. Na novi poti vas bo spremljalo več jasnosti, razumevanja, brezpogojne ljubezni in vodstva.

V meditaciji bomo vstopili tudi v progresijo, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in kako je živeti brez strahov pred prihodnostjo. Ter si vizualizirali svojo prihodnost. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

V svojem lastnem procesu energije lahko vprašate o čemer koli, kar se vam trenutno dogaja:

 • Ali sem v prejšnjem življenju sprejel/a zaobljubo, ki je povezana s to situacijo ali vzorcem?
 • Ali obstaja kaj v zvezi s težavo, ki jo predelujem na Zemlji?
 • Od kod izvirajo moja prepričanja/vzorci/blokade, ki mi preprečujejo pot naprej (je to iz prejšnjih življenj, določene situacije iz preteklosti …).
 • Ali obstaja karma, ki sem jo prišel/la zaključit in igra vlogo v moji situaciji?
 • Ali obstaja lekcija, ki se je moram naučiti, rana, ki jo je treba zaceliti, vzorec v moji družinski liniji, ki ga moram zaključiti?

Pomembno je, da se na svoji zemeljski poti ne zapletemo v mrežo lastnih prepričanj, strahov in blokad, temveč da si dovolimo rasti in vibrirati na najvišji vibraciji. Čistiti lastne vzorce in omejitve ter navezanosti na pomembne druge iz naših življenj. Predajmo njim, kar je njihovega, spoštujmo in ljubimo jih, a ustvarimo vsak svojo pot.

 • Namesto da se vrtimo v bolečinah, težavnih odnosih, enih in istih situacijah in se sprašujemo, ZAKAJ se mi to dogaja, se lotimo izzivov na vibraciji duše. Začnimo se spraševati KAKO.
 • Ko svoje ZAKAJ-e spremenimo v svoje KAKO-je, smo korak bliže svojemu pravemu poslanstvu.
 • Vprašajmo se:
 • Kakšno vlogo jaz igram v tej situaciji?
 • Kako se lahko ozdravim v tej situaciji?
 • Kako jo lahko spustim z lahkoto?
 • Ali je kaj prikritega, kar me ovira?

STE VEDELI ...

Ko zaključimo vračanje v stalne vzorce, prekinemo pot do enakih reakcij in na ta način zrahljamo karmične vezi, jih celo prerežemo ter sprožimo proces integracije našega fizičnega obstoja z najvišjo kozmično energijo zavesti.

Pomembno je, da se začnemo v življenju zavedati, da naše zavestne odločitve in reakcije kreirajo naše odnose in naš vsakdan. Ter da je vsak nov dan nova priložnost, da spremenimo pot svoje duše. Kako bodo drugi ljudje vedli do nas je njihova karma, to, kakšne so naše reakcije na njihovo vedenje, je naša karma.

V primeru, da se zavestno odločimo, da bomo na negativno odzvali z brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem, bomo sejali semnena sprejemanja in sčasoma se nam bo pričelo vračati pozitivno. Saj bomo aktivirali prav to energijo.

Share this event

bottom of page