top of page

SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA Ustvarjanje obilja

Kdaj: sreda, 11. 8. 2021 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA Ustvarjanje obilja
SPLETNA DELAVNICA in MEDITACIJA Ustvarjanje obilja

Time & Location

11 Aug 2021, 19:00 – 21:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 11. 8. 2021 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

OBILJE

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Skozi zgodovino so na naši Zemlji rasle nove civilizacije, izumi, dogajale so se velike spremembe - bili smo priča misti in spreminjanju stanj zavesti. Nadangel Mihael je približno 4.500.000 let pred našim štetjem s svojo skupino angelov modrega plamena in mnogih bitij iz svetlobnega sveta z blagoslovom Stvarnika pospremil prve duše, ki so postale seme lemurijske rase. 

Tako, kot je mogoče kreirati spremembe obstoja v univerzumu, je mogoče kreirati želeno v polje svojega bitja.

Vsak od nas ima svojo lastno zaznavo realnosti, ki je edinstvena, vsak od nas je kreator svojega življenja. In vsak zase ve, kaj mu predstavlja obilje. Vsem nam pa je skupno, da ko občutimo obije, le-tega občutimo preko lepih občutkov. V naše življenje obilje prihaja, ko imamo odprto srce, jasen um in smo popolnoma usklajeni z virom, povezani v eno ter odprti za sprejemanje.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Tokrat se bomo potopili v čarobni svet kreiranja in manifestiranja. Ustvarjali bomo svojo pot, svojo prihodnost in aktivirali proces pretoka lastne metafizične v fizično realnost.

Na delavnici bomo govorili o korakih, ki so potrebni za manifestacijo želenega v naša življenja. Pogledali bomo nekaj primerov dobrih in slabih manifestacij in preko božanske aktivacije oprli osebno polje za pritekanje obilja.

Igrivo, magično in zabavno bo, ker bomo poklicali svoje angele in vodnike:

  • preko samega Stvarnika in energije zlate svetlobe bomo vstopili na najvišje frekvence in očistili negativno iz polja naše duše in fizičnega telesa;
  • nadangel Mihael bo prerezal naše eterične vezi, ki nam preprečujejo pot naprej;
  • angel obilja, Ariel - “levinja BOGA” nam bo odprla pot do želenega in omogočila pretok želenega, polja neskončnih možnosti v fizično realnost.

Ariel nas bo pospremila v PROGRESIJO, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in občutke kako je živeti v obilju. Ter si vizualizirali svojo prihodnost v obilju. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

Ko ste aktivirani za prejemanje obilja (zdravja, ljubezni, radosti, energije denarja ...), pomeni, da bo le-to brez težav pritekalo v vaša življenja. Odprite se za obilje, dovolite si, da pride, zaupajte. Delajte korake naprej. Več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan in na dolgi rok da rezultate. Ključno je, da zaupate in ste vsak trenutek znova pripravljeni na najboljšo verzijo sebe.

Create impossible, not possible ❤️.

Share this event

bottom of page