top of page

SPLETNA DELAVNICA: Odpiranje akaških zapisov preko bitji svetlobe na PORTAL 12/12

Kdaj: sobota, 12. 12. 2020 ob 12.00 uri (delavnica traja do 14.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA DELAVNICA: Odpiranje akaških zapisov preko bitji svetlobe na PORTAL 12/12
SPLETNA DELAVNICA: Odpiranje akaških zapisov preko bitji svetlobe na PORTAL 12/12

Time & Location

12 Dec 2020, 12:00 – 14:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: sobota, 12. 12. 2020 ob 12.00 uri (delavnica traja do 14.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Akaški zapisi so informacije, znanje in modrosti, misli, občutki in dejanja vaše duše iz tega in preteklih življenj.V njih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij.

Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.

ODPIRANJE AKAŠKIH ZAPISOV NA PORTAL 12/12

Vibracija energij na portalu 12/12 je na frekvenci najvišjih dimenzij. Na ta portal se bo vaše svetlobno telo aktiviralo, omogočen mu bo dostop do najvišjih dimenzij.

12.12. bomo preko portala 12/12 odpotovali do vaših Akaških zapisov in jih odklenili, stopili boste v stik s svojo dušo in njenimi najglobljimi celičnimi spomini. Preko aktivacije spominov, informacij, znanj, modrosti, uvidov bomo ustvarili nove energije in nove celične spomine ter aktivirali močno čiščenje preteklih zapisov, kar pomeni, da boste naslenjih 10 dni prejemali uvide in spoznanja o svoji pravi naravi, izvoru občutkov jeze, nemoči, strahov, zamer, krivde, obžalovanj idr.

Preko uvidiv boste prejeli odgovore na svoja vprašanja, celično čiščenje in osvetlitev nove poti, ki se nam odpira s prihodom zlate dobe in vstopom v leto 2021.

Skozi pretekla življenja in tisočletja dolgo potovanje naše duše so se na nivoju dušnih zapisov v DNK in celičnih jedrih shranjevale informacije, ki jih, ko prenesemo s seboj v fizični svet, na Zemljo. Gre za celične spomine, ki nam v obliki prepričanj, vzorcev, blokad ovirajo našo pot na Zemlji.

Akaška Bitja svetlobe povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni dokončno. In da lahko v katerem koli trenutku spremenite pot svoje duše, če se odločite živeti drugače. Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Preko odpiranja akaških zapisov boste videli in razumeli veliko sliko in doživeli trenutke spoznanja, da vse ni tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled.

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikate proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. S tem, ko preko odpiranja portala za vstop v Akaše dvigujete svojo vibracijo in se spomnite Božanske resnice o tem, kdo ste, ter prejemate informacije, ki pomagajo egu razumeti zemeljske težave iz višje perspektive.

VODENA MEDITACIJA V AKAŠKI ZAPIS

Na spletni delavnici boste preko vodene meditacije vstopili v osebni akaški zapis, kjer boste prejeli odgovore na vsa vaša vprašanja.

Vprašate lahko o čemer koli, kar se vam trenutno dogaja:

- Ali sem v prejšnjem življenju sprejel/a zaobljubo, ki je povezana s to situacijo ali vzorcem?

- Ali obstaja kaj v zvezi s težavo, ki jo predelujem na Zemlji?

- Od kod izvirajo moja prepričanja/vzorci/blockade, ki mi preprečujejo pot naprej (je to iz prejšnjih življenj, določene situacije iz preteklosti …).

- Ali obstaja karma, ki sem jo prišel/la zaključit in igra vlogo v moji situaciji?

- Ali obstaja lekcija, ki se je moram naučiti, rana, ki jo je treba zaceliti, vzorec v moji družinski liniji, ki ga moram zaključiti?

Pomebno je, da se na svoji zemeljski poti ne zapletete v mrežo lastnih prepričanj, strahov in blokad, temveč da si dovolite rasti in vibrirati na najvišji vibraciji. In čistiti lastne vzorce in omejitve ter navezanosti na pomebne druge iz vaših življenj. Predajte njim, kar je njihovega, spoštujte in ljubite jih, a ustvarite svojo pot.

- Namesto da se vrtite v bolečinah, težavnih odnosih, enih in istih situacijah in se sprašujete, ZAKAJ se mi to dogaja, se lotite izzivov na vibraciji duše. Začnite se spraševati KAKO.

- Ko svoje ZAKAJ-e spremenite v svoje KAKO-je, boste korak bliže svojemu pravemu poslanstvu.

- Vprašajte se:

· Kakšno vlogo jaz igram v tej situaciji?

· Kako se lahko ozdravim v tej situaciji?

· Kako jo lahko sprostim z lahkoto?

· Ali je kaj prikritega, kar me ovira?

Share this event

bottom of page