top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: aktivacija procesa pomlajevanja in regeneracija na polno luno

Kdaj: četrtek, 28. 1. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: aktivacija procesa pomlajevanja in regeneracija na polno luno
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: aktivacija procesa pomlajevanja in regeneracija na polno luno

Time & Location

28 Jan 2021, 18:00 – 22:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: četrtek, 28. 1. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

POLNA LUNA

Ob času polne lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. To je čas, ko lahko še bolj intenzivno pridemo v stik s svojim bistvom. In dovolimo energijam, da vstopijo v jedra naših celičnih zapisov in naše DNK. Hkrati lahko intenzivno odlagamo svojo žalost, čistimo vzorce in predajamo vse, kar ni naše. Odličen dan za meditacijo pomlajevanja in regeneracije.

NAMEN IN POTEK DELAVNICE

Preko pogovora in vodene meditacije bomo vstopili v stik s svojim bistvom in najvišjo energijo univerzuma, samim stvarnikom. 

Izpeljali bomo energetsko pomlajevanje fizičnega in dušnega telesa preko celičnih jeder in DNK. Poleg tega bomo ob spremstvu angelov in vodnikov vstopili v tempelj mladosti in regeneracije, kjer bomo s pomočjo metode energijskega faceliftinga in tretmaja večne mladosti ter lepote na dušnem, avričnem in fizičnem nivoju občutili popolno preobrazbo telesa in duše ter prižgali lastno notranjo lepoto, ki bo v naslednjih dneh zasijala skozi naše oči.

Kot vemo, lepota izvira iz naše notranjosti, iz našega bistva in ko smo mi očiščeni vseh strupov, regenerirani, pomirjeni s seboj, žarimo. S tem žarom pomladimo tudi svoje telo in obraz.

Zakaj je prižig notranje lepote tako pomemben?

  • Proces prižiga notranje lepote, regeneracije in pomlajevanja je zdravilen, saj čisti naše telo strupov.
  • Ko prižgemo notranjo lepoto, žarimo navzven, takrat nas drugi opazijo, postanemo pomemben del celote, ki sveti in s svojo svetlobo lahko prižiga druge. Bolj kot bomo svetili, več pozitivne energije bomo oddajali in ta se nam bo vračala.
  • Notranja lepota in zunanji SIJ nam pomaga pri našem delu, projektih, poslovnih pogovorih, pri sprejemanju odločitev o tem, kaj si zares želimo v življenju. Vemo, da ko si nečesa res strastno želimo, sijemo, žarimo, to oddajamo in kot magnet privlačimo ljudi, energijo, predmete, …
  • Bolj, kot smo v stiku s svojo pravo naravo, bolj smo mladostni in polni energije, naš obraz sije, naša koža je mehka in napeta, saj je v nas več pretočnosti in zdrave energije, ki obnavlja celice.

Vabljeni, da skupaj obnovimo celična jedra in DNK in si povremo svojo pristno izvorno energijo.

Share this event

bottom of page