top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: čiščenje karmičnih vzorcev in nov začetek na potral 11/1

Kdaj: ponedeljek, 11. 1. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: čiščenje karmičnih vzorcev in nov začetek na potral 11/1
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: čiščenje karmičnih vzorcev in nov začetek na potral 11/1

Time & Location

11 Jan 2021, 18:00 – 20:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: ponedeljek, 11. 1. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

ZAKON KARME

Zakon “karme” ali zakon vzroka in posledice pravi, da vsako dejanje sproži tok energije, ki se v podobni obliki vrne k nam … drugače povedano, kar sejemo, to žanjemo. Kadar se odločimo za dejanja, ki prinašajo srečo in uspeh drugim, tudi naša karma obrodi srečo in uspeh.

Če si torej želimo sreče v svojem življenju, se moramo naučiti sejati semena sreče. Zakon karme pravi, da je dobro, če za slehernim našim dejanjem stoji zavestna odločitev. Vsi imamo na voljo neskončno število odločitev. Vsak trenutek življenja stojimo sredi polja neskončnega števila možnosti. Nekatere odločitve sprejemamo zavestno, druge pa nezavedno.

Zakon karme vsak trenutek lahko preverite z občutenji na svojem telesu, v popolni povezavi s svojim srcem. Kadarkoli se za kaj odločite se lahko vprašate:

  • Kakšne posledice bo imela odločitev, ki jo sprejemam?
  • Bom z odločitvijo, ki jo pravkar sprejemam, osrečil/a sebe in svoje bližnje?

V življenju lahko karmične dolgove poplačamo, zrahljamo karmične vezi in se podamo na NOVO pot svojega poslanstva. Portal 11/1 je še posebej primeren za nove začetke.

  • Svoje karmične dolgove lahko poplačamo nezavedno, preko popolne povezave z najvišjo kozmično energijo, kar bomo storili na meditativni delavnici, ali zavedno.
  • Svojo karmo lahko presvetlimo s primernejšo življenjsko izkušnjo. Ko čistimo staro karmo se o dogodkih na svoji življenjski poti vprašamo sledeče: Kaj se lahko naučim iz te izkušnje; Kaj mi vesolje sporoča z njo; Kaj naj storim, da bo moja izkušnja v prid drugim ljudem, namesto, da stopite v vlogo žrtve in si svojo karmo še povečujete.
  • Karmo lahko presežemo in postanemo neodvisni od nje. Čiščenje karme poteka preko izpiranja, kar bomo izpeljali tudi na meditaciji.

Vsa naša dejanja so karmična in ko se zavedamo semen svoje karme, postanemo zavestni ustvarjalci resničnosti.

NAMEN DELAVNICE

Na delavnici bomo preko pogovora in meditacije, ki potekata v popolni povezavi z energijo celotnega obstoja, prepoznavali in ozaveščali lastne karmične vzorce. Prepoznavanje in čiščenje karmičnih vzorcev ter rezanje vezi je pomemben korak k izpolnitvi poslanstva naše duše v fizičnem svetu. Rezanje karmičnih vezi razsvetli pot lastnih potencialov in aktivira čisti dušni namen.

Ko je naša duša očiščena negativne karme (tudi t.i. krivde do sebe in drugih), brezpogojno in z ljubeznijo sprejemamo druga bitja, odnose, vse kar nam pride na pot v trenutku.

Ko zaključimo vračanje v stalne vzorce, prekinemo pot do enakih reakcij in na ta način zrahljamo karmične vezi, jih celo prerežemo ter sprožimo proces integracije našega fizičnega obstoja z najvišjo kozmično energijo zavesti.

Pomembno je, da se začnemo v življenju zavedati, da naše zavestne odločitve in reakcije kreirajo naše odnose in naš vsakdan. Kako bodo drugi ljudje vedli do nas je njihova karma, to, kakšne so naše reakcije na njihovo vedenje, je naša karma.

V primeru, da se zavestno odločimo, da bomo na negativno odzvali z brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem, bomo sejali semnena sprejemanja in sčasoma se nam bo pričelo vračati pozitivno. Saj bomo aktivirali prav to energijo.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Preko meditacije in stanja transcendence bomo aktivirali svojo božansko naravo in se podali globoko v svojo podzavest. Na najglobljih ravneh podzavesti in celičnih spominov bomo rahljali karmične vzorce in rezali karmične vezi.

Sleherni trenutek življenja stojimo sredi neskončnega števila možnosti. Nekatere odločitve sprejemamo zavestno, druge pa nezavedno. Preko meditacije na portal 11/1, ki predstavlja nov začetek, bomo v polju neskončnih možnosti našim celicam aktivirali spomine brezpogojne ljubezni in obilja in jih prenesli v fizično realnost. Skozi tretje oko bomo prejeli magični kristal za zavedanje slehernega trenutka v fizični realnosti. Preko zavedanja semen svoje karme bomo postali zavestni ustvarjalci lastne resničnosti in odnosov v njej.

S pomočjo slapa kozmične energije bomo iz sebe izpirali staro karmo in krivdo in postajali neodvisni od nje.

Ker je portal 11/1 eden najmočnejših portalov ustvarjanja novih začetkov, bomo preko njega vstopili na novo pot osebne moči. Očiščeni primeža starih energij se bomo dvignili na najvišji energetski nivo in v zlatem templju prejeli kanalizirana sporočila za svojo pot. Eno svojo srčno željo bomo preko  manifestirali v obdobju novih začetkov.

Share this event

bottom of page