top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Čiščenje vzorcev in prepričanj preko akaških zapisov

Kdaj: ponedeljek, 19. 4. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Čiščenje vzorcev in prepričanj preko akaških zapisov
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Čiščenje vzorcev in prepričanj preko akaških zapisov

Time & Location

19 Apr 2021, 18:00 – 20:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: ponedeljek, 19. 4. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 14.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Akaški zapisi so informacije, znanje in modrosti, misli, občutki in dejanja naše duše iz tega in preteklih življenj. V njih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij.

Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.

Naši vzorci in prepričanja nam velikokrat služijo kot naši lastni obrambni mehanizmi. In tako se jih podzavestno vse preveč oklepamo. Strahovi, ki se aktivirajo ob misli, da bi te vzorce in prepričanja izpustili, zamenjali, jih presegli, so premočni. So nas največji sovražnik, saj nas preprosto prevzamejo. In v takem stanju imamo občutek, da enostavno ne zmoremo:

 • narediti koraka naprej,
 • delovati drugače, kot delujemo,
 • sprejeti odločitve, ki bo spremenila naše vzorce in nam omogočila korak naprej,
 • videti ali občutiti, kako je, ko je drugače,
 • sebe občutiti v vibracjiskem polju, ki bo za nas najboljša možna izbira in se bo preslikal v našo fizično realnost.

In še bi lahko naštevali.

Saj veste, da so vse ovire, obzidja in prepadi na naši poti zgolj zato, ker smo jih tja postavili sami.

In kaj če imamo v rokah moč, da prepoznamo njihov izvor, vsebino, ozadje in zaščito, ki nam jo prinašajo? Moč, da jih prekov uvidov presežemo in si dovolimo spremembo in premik naprej. Odgovori se skrivajo v naših AKAŠKIH ZAPISIH.

Da bi spremenili svoje vzorce in prepričanja, svoje življenjske scenarije, ki smo si jih ustvarili na podlagi mnenj, prepričanj in vodstva pomembnih drugih ljudi in okolice, moramo sprejeti zavestno odločitev, da je naše življenje v naših rokah, da nismo žrtev drugih, temveč zmagovalci na svoji poti.

ODPIRANJE AKAŠKIH ZAPISOV

Odpotovali bomo do lastnih Akaških zapisov in jih odklenili, stopili v stik s svojo dušo in njenimi najglobljimi celičnimi spomini. Preko aktivacije spominov, informacij, znanj, modrosti, uvidov bomo ustvarili nove energije in nove celične spomine ter aktivirali močno čiščenje preteklih zapisov, vzorcev in prepričanj, ki jih ne potrebujemo več.

Preko uvidov boste prejeli odgovore na svoja vprašanja, celično čiščenje in osvetlitev nove poti, ki se vam odpira.

Skozi pretekla življenja in tisočletja dolgo potovanje naše duše so se na nivoju dušnih zapisov v DNK in celičnih jedrih shranjevale informacije. Gre za celične spomine, ki nam v obliki prepričanj, vzorcev, blokad ovirajo našo pot na Zemlji.

Akaška Bitja svetlobe povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni dokončno. In da lahko v kateremkoli trenutku spremenimo pot svoje duše, če se odločimo živeti drugače. Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Preko odpiranja akaških zapisov boste videli in razumeli veliko sliko in doživeli trenutke spoznanja, da vse ni tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled.

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikamo proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. S tem, ko preko odpiranja portala za vstop v Akaše dvigujemo svojo vibracijo in se spomnimo Božanske resnice o tem, kdo smo, ter prejemamo informacije, ki pomagajo egu razumeti zemeljske težave iz višje perspektive.

VODENA MEDITACIJA V AKAŠKI ZAPIS

Na spletni delavnici boste preko vodene meditacije vstopili v osebni akaški zapis, kjer boste prejeli odgovore na vsa vaša vprašanja.

Vprašate lahko o čemer koli, kar se vam trenutno dogaja:

 • Ali sem v prejšnjem življenju sprejel/a zaobljubo, ki je povezana s to situacijo ali vzorcem?
 • Ali obstaja kaj v zvezi s težavo, ki jo predelujem na Zemlji?
 • Od kod izvirajo moja prepričanja/vzorci/blockade, ki mi preprečujejo pot naprej (je to iz prejšnjih življenj, določene situacije iz preteklosti …).
 • Ali obstaja karma, ki sem jo prišel/la zaključit in igra vlogo v moji situaciji?
 • Ali obstaja lekcija, ki se je moram naučiti, rana, ki jo je treba zaceliti, vzorec v moji družinski liniji, ki ga moram zaključiti?

Pomembno je, da se na svoji zemeljski poti ne zapletemo v mrežo lastnih prepričanj, strahov in blokad, temveč da si dovolimo rasti in vibrirati na najvišji vibraciji. Čistiti lastne vzorce in omejitve ter navezanosti na pomembne druge iz naših življenj. Predajmo njim, kar je njihovega, spoštujmo in ljubimo jih, a ustvarimo vsak svojo pot.

 • Namesto da se vrtimo v bolečinah, težavnih odnosih, enih in istih situacijah in se sprašujemo, ZAKAJ se mi to dogaja, se lotimo izzivov na vibraciji duše. Začnimo se spraševati KAKO.
 • Ko svoje ZAKAJ-e spremenimo v svoje KAKO-je, smo korak bliže svojemu pravemu poslanstvu.
 • Vprašajmo se:
 • Kakšno vlogo jaz igram v tej situaciji?
 • Kako se lahko ozdravim v tej situaciji?
 • Kako jo lahko spustim z lahkoto?
 • Ali je kaj prikritega, kar me ovira?

Share this event

bottom of page