top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Dvig samozavesti preko aktivacije svetlobnega telesa

Kdaj: četrtek, 24. 3. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Dvig samozavesti preko aktivacije svetlobnega telesa
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Dvig samozavesti preko aktivacije svetlobnega telesa

Time & Location

24 Mar 2021, 18:00 – 20:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: sreda, 24. 3. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Življenje na Zemlji je veliko delo. Učimo se izmojstriti sebe v svetu, kjer nam omejitve postavljajo fizično telo, um in ego. V svetu, kjer so odnosi naš zaviralec in zagon, naš vdih in izdih, naša pot navzdol ali navzgor. Izbira je NAŠA. 

Strahovi, da bi bili zavrnjeni, kritizirani, zasmehovani, ponižani, da bi občutili občutke, ki so za nas boleči in neprijetni, nam preprečujejo, da bi v vseh odnosih delovali sproščeno, samozavestno in živeli najboljšo verzijo sebe. Naš notranji otrok, ki je fizični stik z našo dušo, je bil ranjen in v sebi nosi zemeljsko izkušnjo bolečine, strahu in manjvrednosti. Posledica je pomanjkanje SAMOZAVESTI v sedanjosti. 

In prav zdrava samozavest in pozitivna samopodoba sta ključni za doseganje življenjskih uspehov. In aktivacijo lastnega življenjskega poslanstva. SAMOZAVEST je magnetna energija, ki v naša življenja prinaša obilje. 

Naša naloga v fizičnem svetu je, da se naučimo preiti na višjo raven zavesti, doseči popoln stik s svojo dušo in lahkotno pluti skozi življenje. Da se naučimo zavestno opazovati svoje občutke in čustva ter jim dovolimo, da so prisotni, ne da bi ob tem prizadeli sebe in druge. In da ugotovimo, kdo v resnici smo.

V trenutku, ko postanemo samozavestni in razvijemo pozitivno samopodobo, nas mnenja in obsodbe drugih ne omejujejo več pri doseganju CILJEV. Samozavest je čista resnica naše duše in naša duša ve, da v zameljski izkušnji prav ta prinaša srečo, mir in brezpogojno ljubezen.

KAJ VPLIVA NA SAMOZAVEST? Najgloblji spomini, občutki, zaznave, travmatične izkušnje, ki so se zbrale okoli konfliktov - situacij, ki jih v trenutku, ko so nastale, nismo bili sposobni predelati. V KOLIKOR SMO SE V TAKIH SITUACIJAH POČUTILI MANJVREDNE, JE TO OSTAL GLOBOKO ZASIDRAN DEL NAS. Največji del najglobljih podzavestnih spominov in čustev se je oblikoval prav v prvih letih našega življenja. Nosi jih naš notranji otrok, ki je odcepljen del nas - pravi stik z našo dušo. Aktivira se iz svojega nivoja, ko pridemo v stik s pobudo, katera spriži podzavestne reakcije. In ta pobuda se zgodi skozi odnose. Ne dovolimo si biti kar v resnici smo, ker smo velik del svojega obstoja prejemali sporočila, da ni varno.

V trenutku, ko je zamajan občutek naše vrednosti, se vklopijo deli nas, ki niso integrirani v sedanjost. Posledica je aktivacija nizke vibracije energije, katera sproži še več neprijetnih občutkov, misli, te pa, v kolikor proces traja predolgo, še dodatno nižajo našo lastno vrednost, samopodobo in samozavest ter negativno vplivajo na izide prihodnjih dogodkov. 

Zakaj bi sami sebi ustvarjali situacije nizkih vibracij, če lahko izberemo svetlobo, čisto resnico in svojo božansko ustvarjalno energijo?

NAMEN DELAVNICE

Namen delavnice je, da občutite spremembo, ki prihaja po tem, ko preko aktivacije svetlobnega telesa vibracijsko dvignemo lastno samopodobo in samozavest na najvišjo raven. Aktivacija prinaša osvoboditev od strahov, negativnih prepričanj in vzorcev, občutka manjvrednosti …  trenutek, ko lahko ponovno vdihnete svobodo in se zlijete s čisto božansko energijo. Naučili se bomo, kako pomembno je biti zavestno prisoten v vseh svojih odnosih in opazovati svojo vlogo v njih.

Več časa kot posvetimo delu na sebi, bolj smo v povezavi s svojim notranjim bitjem, bolj razumemo situacije, ki se dogajajo, zaupamo sebi in laže kreiramo želeno.

KAJ BOMO POČELI V MEDITACIJI?

V meditaciji se bomo preko transcendentnega stanja zavesti in preko povezave z energijo vsega kar je spustili k svojemu notranjemu otroku in ujeti energiji, ki vlada našemu umu in egu ter se prepustili procesu čiščenja zapisov in vzorcev, ki jih zaradi preteklih doživljanj nosimo s seboj na najglobljih ravneh duše in nam onemogočajo narediti naslednji korak na svoji poti oz. večjo življenjsko spremembo.

Preko sočutja, varnosti in brezpogojne ljubezni bomo stopili v stik z božansko energijo in aktivirali svetlobno telo, ki prinaša aktivacijo celičnih spominov najvišjih frekvenc duše, povezanih z lastno vrednostjo. Prižgali bomo lastno vrednost in samozavest.

Očistili in opuščali bomo naučene vzorce, ki smo jih prevzeli od pomembnih drugih skozi situacije, ko smo senzibilno jemali nase vse, česar nismo zmogli predelati. Ozavestili bomo, da je varno in možno očistiti in zapreti rane svoje duše ter lahkotno pluti skozi življenje in ustvarjati želeno.

V trenutku, ko veste, da lahko, ste prehodili polovico poti do svojega cilja 💞!

Share this event

bottom of page