top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Manifestacija obilja v leto 2022 preko akaških zapisov

Kdaj: ponedeljek, 21. 12. 2020 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 30 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Manifestacija obilja v leto 2022 preko akaških zapisov
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Manifestacija obilja v leto 2022 preko akaških zapisov

Time & Location

21 Dec 2021, 19:00 – 21:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: ponedeljek, 21. 12. 2021 ob 19.00 uri (delavnica traja do 21.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 30 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Posebna gostja: Zvezdana Mlakar

VSEBINA DELAVNICE

21.12. bomo preko portala 21/12 odpotovali do vaših Akaških zapisov in jih odklenili, stopili boste v stik s svojo dušo in njenimi najglobljimi celičnimi spomini. Preko aktivacije spominov, informacij, znanj, modrosti, uvidov bomo ustvarili nove energije in nove celične spomine ter aktivirali močno čiščenje preteklih zapisov, kar pomeni, da bomo naslednjih 10 dni prejemali uvide in spoznanja o svoji pravi naravi, izvoru občutkov jeze, nemoči, strahov, zamer, krivde, obžalovanj idr.

Preko uvidov bomo prejeli odgovore na svoja vprašanja, celično čiščenje in osvetlitev nove poti, ki se nam odpira z vstopom v leto 2022.

Skozi pretekla življenja in tisočletja dolgo potovanje naše duše so se na nivoju dušnih zapisov v DNK in celičnih jedrih shranjevale informacije, ki jih, ko prenesemo s seboj v fizični svet, na Zemljo. Gre za celične spomine, ki nam v obliki prepričanj, vzorcev, blokad ovirajo našo pot na Zemlji.

Akaška Bitja svetlobe povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni dokončno. In da lahko v kateremkoli trenutku spremenite pot svoje duše, če se odločite živeti drugače. Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Preko odpiranja akaških zapisov boste videli in razumeli veliko sliko in doživeli trenutke spoznanja, da vse ni tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled.

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikamo proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. S tem, ko preko odpiranja portala za vstop v Akaše dvignemo svojo vibracijo in se spomnimo Božanske resnice o tem, kdo smo, ter prejemamo informacije, ki pomagajo egu razumeti zemeljske težave iz višje perspektive.

Očiščeni z novo energijo bomo vstopili v leto 2022. In si tako postavili nove temelje za prihodnje obdobje in razsvetljenje. Na novi poti nas bo tako spremljalo več jasnosti, razumevanja, brezpogojne ljubezni in vodstva.

V meditaciji bomo vstopili tudi v progresijo, v kateri bomo jasno videli in občutili pritok energije obilja in kako je živeti brez strahov pred prihodnostjo. Ter si vizualizirali svojo prihodnost. Po končani progresiji bomo te občutke shranili v celice naše duše in jih nesli s sabo v svojo edinstveno realnost na Zemlji.

Vse želje, ki jih bomo oddali, bodo imele izjemno moč, saj je 21/12 pomemben energetski dan, energije so naklonjene meditaciji, manifestaciji in predaji želja. S pomočjo duhovnih vodnikov, ki nam bodo pomagali vstopiti v najvišje vibracije, bomo predali želene manifestacije v najvišji obliki. 

Create impossible, not possible <3

Share this event

bottom of page