top of page

SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Notranji otrok

Kdaj: četrtek, 11. 2. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure) Kje: Spletna delavnica Energetski prispevek: 20 € Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Notranji otrok
SPLETNA MEDITATIVNA DELAVNICA: Notranji otrok

Time & Location

11 Feb 2021, 18:00 – 20:00

Spletna meditativna delavnica

Guests

About the event

Kdaj: četrtek, 11. 2. 2021 ob 18.00 uri (delavnica traja do 20.00 ure)

Kje: Spletna delavnica

Energetski prispevek: 20 €

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

Življenje na Zemlji je veliko delo. Učimo se izmojstriti sebe v svetu, kjer nam omejitve postavljajo naše fizično telo, um in ego. V svetu, kjer so ključni odnosi.

Naši strahovi, da bi bili zavrnjeni, kritizirani, zasmehovani, ponižani, da bi občutili občutke, ki so za nas boleči in neprijetni, nam preprečujejo, da bi v vseh odnosih delovali sproščeno in živeli najboljšo verzijo sebe. Naš notranji otrok, ki je fizični stik z našo dušo, je bil ranjen in v sebi nosi zemeljsko izkušnjo bolečine, strahu in manjvrednosti.

Naša naloga v fizičnem svetu je, da se naučimo preiti na višjo raven zavesti, doseči popoln stik s svojo dušo in lahkotno pluti skozi življenje. Da se naučimo zavestno opazovati svoje občutke in čustva ter jim dovolimo, da so prisotni, ne da bi ob tem prizadeli sebe in druge. In da ugotovimo, kdo v resnici smo.

KAJ JE PRAVZAPRAV NAŠA PODZAVEST? To so najgloblji spomini, občutki, zaznave, travmatične izkušnje, ki so se zbrale okoli konfliktov - situacij, ki jih v trenutku, ko so nastale, nismo bili sposobni predelati. Največji del najglobljih podzavestnih spominov in čustev se je oblikoval prav v prvih letih našega življenja. Nosi jih naš notranji otrok, ki je odcepljen del nas - pravi stik z našo dušo. Aktivira se iz svojega nivoja, ko pridemo v stik s pobudo, katera spriži podzavestne reakcije.

  • Kako v taki situaciji ravnati s svojim notranjim otrokom (vzorci, prepričanja, blokade in nižje frekvence)?
  • Kako priti v stik z notranjim otrokom (to je ključno, da razumemo, kdo upravlja z našimi čustvenimi odzivi tu in zdaj)?
  • Kako se spomniti nanj, tudi, ko smo varni (v stik z notranjim otrokom stopimo čim večkrat, ranjen otrok potrebuje ljubezen, da se osvobodi, dokler ne ozdravimo njegovih strahov, je naš velik nasprotnik)?

O tem bomo govorili na meditativni spletni delavnici NOTRANJI OTROK.

NAMEN DELAVNICE

Namen delavnice je, da občutite spremembo, ki prihaja po tem, ko svojega notranjega otroka osvobodite strahov, prepričanj, vzorcev, občutka manjvrednosti …  takrat lahko ponovno vdihnete svobodo in se zlijete s čisto božansko energijo. Naučili se bomo, kako pomembno je poslušati svojega notranjega otroka in njegovo vodstvo, ga sprejeti in s sočutjem stopiti z njim na skupno pot.

Več časa kot posvetimo delu na sebi in opuščanju svojih globokih zapisov iz otroštva, travm, bolečin in vedenjskih vzorcev, ki jih pogosto doživljamo kot nepremagljive, bolj smo v povezavi s svojim notranjim bitjem, bolj razumemo situacije, ki se dogajajo, zaupamo sebi in laže kreiramo želeno.

KAJ BOMO POČELI V MEDITACIJI?

V meditaciji se bomo preko transcendentnega stanja zavesti in preko povezave z energijo vsega kar je, spustili k svojemu notranjemu otroku, se z njim pogovorili ter se prepustili procesu čiščenja zapisov in vzorcev, ki jih zaradi otroških doživljanj nosimo s seboj na najglobljih ravneh duše in nam onemogočajo narediti naslednji korak na svoji poti oz. večjo življenjsko spremembo.

Naučili se bomo osvoboditi svojega notranjega otroka vseh strahov ter preprek in poslali brezpogojno ljubezen temu čudovitemu delu sebe. Preko sočutja, varnosti in brezpogojne ljubezni bomo stopili v stik z božansko energijo notranjega otroka in vzpostavili popolno povezavo z njim.

Potovali bomo v maternico in pošiljali ljubezen otroku v maternici ter preko duhovnega vodstva zdravili svojo ranjeno dušo in ji vračali dušne delce. Očistili in opuščali bomo naučene vzorce, ki smo jih prevzeli od pomembnih drugih skozi situacije, ko smo senzibilno jemali nase vse, česar nismo zmogli predelati. Ozavestili bomo, da je varno in možno očistiti in zapreti rane svoje duše ter lahkotno pluti skozi življenje in ustvarjati želeno.

Vabljeni 💞!

Share this event

bottom of page