top of page

Vodena meditacija "Ustvarjanje uspeha"

Delajte korake naprej, več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikega koraka, do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan. Ključno je, da zaupate in verjamete ter da ste se pripravljeni spreminjati v najboljšo verzijo sebe.

Prijave na ta dogodek so zaključene.
Drugi dogodki
Vodena meditacija "Ustvarjanje uspeha"
Vodena meditacija "Ustvarjanje uspeha"

Time & Location

19 Feb 2020, 17:30 – 19:00

Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin, Slovenia

About the event

Cena: 30 EUR/osebo  

Delavnico vodita: Bojan Bone in Polona Čepon

USPEH

Živimo v prostranstvu neskončnih možnosti. Vse preveč pogosto pa se odločimo za poseganje po materialnem in merimo svojo uspešnost po tem, kaj si lastimo. V pretirani zaslepljenosti z IMETI pozabimo, kaj v resnici pomeni BITI. Draga bitja svetlobe, dragi soustvarjalci sprememb in napredka na Zemlji, lahko postanete najboljša verzija sebe in živite izpopolnjeno in uspešno življenje. Ključ do lastnega uspeha nosite s seboj.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Na delavnici se bomo popolnoma povezali s sabo in svojim bitjem, prejeli in občutili občutke, kako je, ko v naša življenja z lahkoto priteka uspeh, popolnoma se bomo uskladili z virom in zaupali. Iz celičnih jeder bomo čistili prepričanja, ki nam preprečujejo živeti lasten uspeh (kot so: »Nisem vreden uspeha.«, »Uspejo lahko samo izbrani.« ...). Govorili bomo o občutkih in prepričanjih, s katerimi se srečujemo v življenju in zaradi karetih ne naredimo velikih korakov. Obrnili se bomo vase, spoznali svojo edinstvenost in hkrati popolno povezavo z vsem in vsemi ljudmi na Zemlji. Tako kot njim je tudi vam dovoljeno uspeti, le podati se je treba na pot, verjeti vase in biti v sebi, v sebi zase in za druge. V vodeni meditaciji bomo preko povezave z najvišjo energijo odprli svoja celična jedra in prejeli edinstveno kodo, ki bo nov program za uspeh. Delajte korake naprej, več manjših korakov, za katere verjamete, da jih zmorete in so za vas uresničljivi, bo pripeljalo do velikega koraka, do velikih sprememb. Delo na sebi je potrebno vsak dan. Ključno je, da zaupate in verjamete ter da ste se pripravljeni spreminjati v najboljšo verzijo sebe.

Create impossible, not possible

Share this event

bottom of page